На правах реклами

Що таке будинок клубного типу і чим він відрізняється від інших новобудов

7808 0
Будинок клубного типу – нова пропозиція серед новобудов Львова, що викликає зацікавлення в людей, які шукають собі нове житло. Tvoemisto.tv з’ясовувало, що спільного і чим відрізняються такі будинки від багатоповерхівки.
https://www.lazurgroup.com.ua/

https://www.lazurgroup.com.ua/

Компанія Lazur будує у Львові два об’єкти, один із яких – будинок клубного типу LazurFamily на Сигнівці (бічна вул. Виговського), інший – 16-поверховий LazurSky на Зеленій. Із допомогою фахівців компанії зібрали і описуємо спільні риси та те, що відрізняє два типи новобудов.

Основні характеристики  будинків клубного типу у Львові, говорять у компанії, – мала поверховість, невелика кількість квартир, затишна інфраструктура та гармонійні громадські простори, що доповнюють квартиру.

«Клубний будинок Lazur Family – це 22 квартири з функціональними плануваннями. Безшумний ліфт, системи рекуперації в кожній спальні, приміщення для зберігання дитячих візків, спільний хол для дозвілля мешканців чи зустрічей, вбудовані гаражі та комори. Гостьовий автопаркінг та велопаркінг», – кажуть у компанії.

Кожна функція в будинку клубного типу, зазначають у компанії Lazur Group, має бути максимально продумана і взаємодоповнювати одна одну. Зокрема вбудовані гаражі мають проведені комунікації з лічильниками і доповнені гостьовим паркінгом. Квартири мають системи індивідуального опалення і рекуперації, передбачена стяжка під підігрів підлоги, вікна з 5-камерним профілем і 2-камерним енергозберігаючим склопакетом. Весь будинок передбачає утеплення мінеральною ватою.

У такому взаємодоповненні функцій найбільша їх перевага. Застосування комплексного підходу, додають у компанії, і дають можливість створення повноцінного простору – створювати комфортне життя та мінімізувати витрати на утримання житла.

Будинки клубного типу зазвичай обирають ті, хто віддає перевагу затишку і приватності, яка не закінчується за дверима квартири. З таким пріоритетом формується весь проєкт будинку.

Логістика, що проект будинку, інфраструктури і території враховує комплексні підходи, має бути одинакова для всіх типів будинків, вважають у Lazur Group. Тоді будинок буде зручний для мешканців.

«Підхід у створенні будинків, – принаймні ми дотримуємося такої ідеї, – проєкт і локація мають бути гармонійними. Проєкт має підкреслювати і використовувати переваги самого розташування», – кажуть у компанії.

Багатоповерховий будинок, на відміну від клубного типу, має врахувати зручність для більшої кількості мешканців різних інтересів, віку, активності. Тут до потреб хорошої локації додається необхідність врахувати обов’язкову близькість транспортних розв’язок, громадського транспорту, замість гаражів доречніший підземний паркінг.

«Наприклад у 16-поверховому LazurSky ми передбачили два ліфти в кожному під’їзді (хоча це рідкість для Львова, але ми це проектували власне як елемент зручності), весь перший поверх відвели під комерційні приміщення, сервіси, послуги дрібного ремонту, міні-пекарню. Для авто – підземний і наземний паркінг, більші і різноманітніші відпочинкові майданчики, включно з експлуатованим дахом із літнім кінотеатром», – розповідають у Lazur Group.

Будинок такого типу більше враховує можливість швидко вирішити необхідне – дійти до школи, супермаркету, скористатися більшою кількістю сервісів на місці, перейтися до одного чи іншого парку, безпосередня близькість транспортних розв’язок.

Різниця між будинками, відповідно проявляється і в ціні – від 23 750 грн/кв. м. у будинку клубного типу Family і 14 500 грн/кв. м. у 16-поверхому Sky, що пояснюється як собівартістю будівництва, так і інфраструктурою.

«Вибір квартири дуже персоналізований, тому типи будинків проектуються, щоб задовільнити цей попит. Скажімо, зараз багато цікавляться квартирами на високих поверхах, то зрозуміло, що малоповерховий будинок для таких людей не актуальний. І навпаки, для того, хто шукає більше приватності і менше сусідів – обирає клубний тип житла», – говорять в компанії.

Додаткові консультації з питань купівлі квартири чи нежитлового приміщення на первинному ринку, їх особливостей, а також безпечного вкладення коштів у нерухомість можна отримати в офісах девелоперської компанії LazurGroup за адресою: вул. Зелена,  115д та вул. Городоцька, 233.

Телефони для зв’язку: (067) 000 22 33;  юридичний відділ: (068) 203 22 33.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!