Що пропонує фестиваль «Флюгери Львова» цьогоріч. Виконавці, програма, вартість

2102 0
Цієї весни львівський фестиваль «Флюгери Львова» святкує свої 15 років. З цієї нагоди «Флюгери» приготували для львівської публіки цілу низку музичних презентацій та новинок.
фото: vi.ill.in.ua

фото: vi.ill.in.ua

Розпочне фестиваль подільський рок-гурт Пропала Грамота, який після довгої перерви знову зібрався і встиг зробити кілька нових пісень. Етно-джазовий гурт ShockolaD виступить разом із польським контрабасистом Міхалом Яросом, співачкою «львівською американкою» Брією Блессінг та Львівським камерним оркестром Академія. Оркестр Familia Perkalaba приїде з піснями альбому DARABA, записаним минулої осені в урочищі Арджелуджа поблизу Говерли.

Читайте також: Як львів'яни відзначатимуть День міста. Програма, цікавинки, локації

Новий львівський етно-проект Torban, створений музикантами різних етноколективів, гратиме на неймовірній кількості давніх інструментів. З Ірландії  на фестиваль приїде world-music гурт Yurodny, який у свої музичних пошуках експериментує зукраїнським фольклором. Буковинська гуцул-хоп ватага Гуцул Каліпсо вперше зіграє дві свої нові пісні «Дубай» і «Поросєтко».

Із Кривого Рогу на фестиваль приїде молодий етно-рок гурт Роялькіт із прем'єрою нового альбому «Житіє гуцульське». Новий експресивний польський квартет Siostry і Łotry, крім звичних інструментів, привезуть із собою вібрафон, металеву пилку і тібетські чаші. Кажуть, що тільки для музики. Тернопільський електронний проект Tik TU представить свій дебютний альбом «Shuma». Угорський рок-гурт Flop запрезентує в Україні свій альбом «Torso».

Читайте також: «Піккардійська Терція» представила нову пісню

А ще на «Флюгерах» виступлять львівські Lemko Bluegrass Band, Ірена Карпа зі своїм рок-гуртом QARPA та Олена Грозовська із мелодійним GrozovSka Band.

Цього року на традиційному «Прокиданні» недільного ранку виступить Крихітка зі спеціальною «приджазованою» програмою.

Вартість квитків:

на 1 день: при вході – 250 грн., попередній продаж – 200 грн;
- на «Прокидання із Крихіткою»: при вході – 150 грн., попередній продаж – 120 грн;
- абонемент (усі дні та «Прокидання») – 600 грн.

Квитки можна придбати на сайті www.2event.com та в галереї "Дзиґа" (вул. Вірменська,35).

Програма

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!