«Що варто розмістити на зошиті школярів?» – опитування від поліції Львова

2219 0
Патрульна поліція України на своїй сторінці в facebook вирішила провести опитування серед користувачів соцмережі про те, яка інформація має бути розміщена на одній зі сторінок зошита для школярів. «Хочемо розмістити інформацію, яку мусить знати кожен школяр першого-четвертого класу», – йдеться в повідомленні.
Фото: pmcu.com.ua, 112.ua, kyiok.com.ua, edinstvennaya.ua

Фото: pmcu.com.ua, 112.ua, kyiok.com.ua, edinstvennaya.ua

Так, працівники поліції вирішили провести виховні роботи серед школярів, відвідавши їх. Саме під час таких візитів і будуть роздаватися зошити, на яких розмістять необхідну інформацію. «Збираємося робити невелику партію зошитів для школярів, до яких їздитимуть працівники поліції. Ідея в тому, щоб одну сторінку на початку зошита приділити інформації, яка допоможе безпеці дітей. Хочемо розмістити інформацію, яку мусить знати кожен школяр першого-четвертого класу. Що точно має на ній бути – радимось з вами. У вівторок підіб'ємо підсумки.

Одна з-поміж тем, що наберуть більше всього коментів-порад й лайків (сумуються), опиниться в тому зошиті. Що це може бути? Наприклад: правила переходу вулиці, спілкування з незнайомцями, що робити у якійсь конкретній надзвичайній ситуації тощо. Один коментар – одна тема. Якщо ваша думка збігається з чиєюсь іншою, ставте лайк, а не дублюйте відповідь», – написали поліцейські в facebook.

Читайте також: Із понеділка спокій львів'ян оберігатимуть 140 нових патрульних. Фото

Незважаючи на те, що в поліції це назвали конкурсом, учасники голосування призи не отримають. Їх отримають учні, які одержать від поліції зошити з цінними порадами. Запропнувати свою тему чи підтримати одну із опублікованих можна на офіційній сторінці Патрульної поліції України

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!