Що відбувається на пішому переході в Шегинях. Фото

10504 0
Протягом ночі черга в Шегині зменшились.
фОто: Шегині – Медика піший перехід

фОто: Шегині – Медика піший перехід

Протягом 26-27 лютого у пункті пропуску з Польщею «Шегині – Медика» фіксували великі черги людей на пішому переході. Охочі виїхати очікували подекуди до 10 годин. Про це повідомляють у групах Кордон PL – UA та Шегині – Медика піший перехід.

Читайте також: Де на Львівщині планують облаштувати п'ять нових пунктів пропуску

Протягом ночі черга в Шегині зменшилась. Станом на 12:00 сьогодні, 28 лютого, за інформацією Західного регіонального управління Держприкордонної служби, близько 120 автомобілів чекають перед переходом. Водночас близько 50 людей перебувають у черзі на пішому переході.

Для довідки

Шегині  пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Польщею. Розташований у Львівській області, Мостиський район, неподалік від однойменного села на автошляху М11.

Нагадаємо, що у Службі автомобільних доріг Львівщини планують побудувати п’ять нових прикордонних переходів в області і доріг до них. Три переходи хочуть облаштувати у Карпатському регіоні, два – поблизу міста Белз.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!