Що відбувається у Львові? Ключові факти про вибухи

3528 0
Сьогодні, у зв’язку з двома вибухами, які відбулись у Шевченківському районі Львова, правоохоронні органи міста переведені у посилений режим несення служби. Про це під час екстреної прес-конференції у Львівській міській раді повідомив Павло Гарасим, начальник Львівського міського управління міліції.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

«Сьогодні маємо дуже прикрий випадок - внаслідок двох вибухів, які відбулися на двох опорних пунктах у Шевченківському районі, є двоє потерпілих дільничних інспекторів – 24-річний офіцер міліції та 31-річна працівниця міліції, яка сама виховує малолітню дитину. На даний час вони знаходяться в лікарні, де їм надають фахову медичну допомогу.

Зараз на місці події працюють наші слідчі, експерти, вибухотехніки, які оглядають місце події, встановлюють причину підриву і намагаються зібрати усю інформацію по даних вибухах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як львів’янам реагувати на підозрілі предмети

По двох випадках Службою безпеки України відкрито кримінальне провадження за статтею 258 ч.2. Це теракт.

Міліція Львова піднята по тривозі, усіх працівників переведено у посилений режим несення служби, співпрацюємо з громадськими організаціями та формуваннями, встановлюємо особи злочинців», - розповів Павло Гарасим, начальник Львівського міського управління міліції, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Постраждалі отримали тяжкі тілесні ушкодження, жінка зараз без свідомості, їй надають медичну допомогу, офіцер має середні ушкодження, які межують з тяжкими. Є осколкові ушкодження ноги, обличчя, руки», - додав Павло Гарасим.

Також начальник міліції міста додав, що інформація про третій вибух, яка ширилась у мережі Інтернет, не підтвердилась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів посилює безпеку. Куди дзвонити при потребі

«На даний час ми не пов’язуємо ці випадки з ситуацією в Мукачеві, ми працюємо по даних випадках, перевіряємо та відпрацьовуємо усіх підозрілих осіб», - зазначив начальник Львівського міського управління міліції.

Нагадаємо, сьогодні у Львові пролунали два вибухи. Міліція звернулась до львів’ян. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!