Що відповів власник гаража, в якому знайшли авто зниклого львів’янина

10610 1
Власника гаража, де знайшли автомобіль зниклого львів’янина Тараса Познякова, опитали правоохоронці. Про це повідомив речник ГУ Нацполіції у Київській області Микола Жукович.
фото: Варта 1, kv.npu.gov.ua

фото: Варта 1, kv.npu.gov.ua

Гараж, у якому знайшли автомобіль Audi А-6 зниклого безвісти львів’янина Тараса Познякова, належить жителю Києва.  Киянин розповів, що він гаражем не користувався, а здавав його в оренду. При цьому власник не сказав, хто орендував у нього приміщення, пише socportal.info.

«Ні в якій справі не виступає. Ми його опитали поки що, і все», – відповів речник Нацполіції на запитання, чи власник гаража виступає свідком, очевидцем чи потерпілим, інформує UNN. Також Микола Жукович повідомив, що правоохоронці й далі будуть встановлювати, чи все чоловік сказав і як давно він останній раз ходив до цих гаражів.

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе також повідомила, що сподівається, що поліція найближчим часом розкриє справу зниклого львів'янина Тараса Познякова.  «Поліція працює. Займається Київська область. І як тільки у нас буде якісь новини, ми повідомимо про це і журналістам, і всім людям. Я це тримаю на контролі. Я сподіваюся, що найближчим часом ми розкриємо цю справу», – прокоментувала голова Нацполіції хід слідства у справі зниклого львів'янина, передає UNN

Нагадаємо, працівники поліції Київської області перевіряють обставини зникнення хлопця 1991 року, який автомобілем вирушив зі Львова до Києва. Автомобіль зниклого львів’янина знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району.

Читайте також: Автівку зниклого львів’янина знайшли в гаражі поблизу Києва. Офіційно

Нагадаємо, Тараса Позняков у понеділок, 4 квітня, виїхав зі Львова до Києва приватним транспортом. Проте ще досі чоловік не вийшов на зв’язок, а на зустріч, про яку був домовлений у столиці, не з’явився. В останній Тарас Позняков телефонував рідним 4 квітня о 11:16 год із заправки. 

Далі по камерах відеоспостереження зафіксовано, що машина з'їхала з траси в с.Бобриця Києво-Святошенського району. Це приблизно 23-26 км не доїзжджаючи до Києва. Нині став відомий імовірний маршрут чоловіка

Наразі тривають пошукові заходи. Правоохоронці вкотре звертаються до громадян, у разі отримання будь-якої інформації відносно зниклого чи встановленні його місцезнаходження, одразу повідомляйте за номерами телефонів (032) 238 95 51, 0673746957, 0673535804 або 102. 

Читайте також: BlaBlaCar прокоментував зникнення львів’янина, який скористався їх

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
14 Квітня, 2016 14:47
Таня "не доїзжджаючи до Києва" - правильно не доїЖДЖаючи
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!