Що жінкам варто знати про онкозахворювання

15318 0
У 95% випадків рання діагностика раку молочної залози приводить до повного одужання.
ілюстративне фото: thedoctorweighsin.com

ілюстративне фото: thedoctorweighsin.com

На Львівщині рак молочної залози у 2018 році виявили в 891 жінки. Ще у 285 діагностували онкологію шийки матки. Щоб уникнути хвороби їм радять робити цитологічні мазки кожних три роки і мамографію кожних 2-3 роки в період 45-65 років.

Після відкриття скринінгових центрів все більше жінок проходить безкоштовну діагностику. А небезпечні захворювання вдається виявити на передраковій та ранній стадіях. У 95% випадків рання діагностика раку молочної залози приводить до повного одужання.   

Про це та більше поговоримо під час ток-шоу «Наші реформи» завтра, 9 жовтня, о 16.00. Розмова відбудеться наживо в етері Tvoemisto.tv. Його можна буде переглянути о 16:00 на сайті та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. 

Наші гості:

Світлана Струк – головний спеціаліст з онкогінекології Львівщини;

Наталя Попович – гінеколог, керівник міського скринінгового центру.

Свої запитання та коментарі можна буде поставити он-лайн –  під анонсом на нашій Фейсбук-сторінці та на сайті або упродовж трансляції етеру. Отримайте фахову відповідь не виходячи з дому.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!