Щоб голосувати на виборах, переселенці на Львівщні мають написати заяви

2139 0
Переселенці, яких на Львівщині зараз уже близько 5 тисяч, зможуть проголосувати на виборах 26 жовтня, якщо заздалегідь напишуть заяву про тимчасову зміну місця голосування.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Щоб написати таку заяву, необхідно звернутися до відділу реєстру виборців, який є в кожному районі, повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівської облдержадміністрації Федір Алєйніков, пише Zik.

«Це потрібно зробити не пізніше як за п’ять днів до дня голосування, але бажано якомога швидше», – наголосив Федір Алєйніков.

При цьому, за його словами, такі виборці зможуть взяти участь тільки у пропорційній частині виборів, тобто отримають лише один бюлетень – зі списками партій.

Тим переселенцями, які брали участь у президентських виборах у травні, необхідно знову звернутися до відділу реєстру виборців, щоб заново отримати тимчасову зміну місця голосування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!