Шестеро львів'ян отруїлися у закладі швидкого харчування

6964 0
Вони зверталися до медиків зі скаргами на біль у животі, діарею та підвищену температуру тіла.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові шестеро мешканців отруїлися в одному із закладів швидкого харчування. Вони придбали там кебаб із курятиною та яловичиною. Про це повідомили у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ.

«6 львів’ян від 21-го до 36-ти років потрапили до КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» після споживання кебабу. Перші постраждалі почали поступати до лікарні цього вівторка, 4-го липня, зі скаргами на біль у животі, діарею та підвищену температуру тіла», – йдеться у повідомленні.

За словами лікарів, стан шістьох пацієнтів – середньої важкості. Їм надають необхідний обсяг медичної допомоги. Фахівці центру спільно із спеціалістами Держпродспоживслужби проводять епідеміологічне розслідування на об’єкті виникнення спалаху. Вони взяли на дослідження харчові продукти, змиви з інвентарю та обладнання. Крім того, проводять лабораторні обстеження для встановлення збудника, який спричинив харчову токсикоінфекцію. Метики підкреслили, що це вже восьмий спалах гострої кишкової інфекції на Львівщині цього року.

Нагадаємо, що дев'ятеро туристів з Львівщини отруїлися у Яремчі. Вони жили та харчувались на території приватної садиби. Людей госпіталізували в лікарню. Стан усіх потерпілих – середньої важкості. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!