Шестеро людей постраждало у ДТП біля Львова

1956 0
Наразі медики встановлюють їм діагнози.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 січня близько 11.30 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Чишки. Унаслідок ДТП шестеро пасажирів травмовані. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Автобус «VAN HOOL», який здійснював перевезення за маршрутом «Київ-Хуст», під керуванням 39-річного жителя міста Херсон зіткнувся з автомобілем «Skoda Octavia», за кермом якого перебував житель міста Шепетівка віком 36 років, з «Dacia Lodgy», яким керувала 44-річна жителька міста Рівне та «Mini Cooper» під керуванням мешканця міста Мукачево віком 38 років. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку.

Читайте також: 17 дітей загинули у ДТП на Львівщині за рік 

Унаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись шестеро осіб: водійка «Dacia Lodgy» та двоє її пасажирів – віком 7 та 68 років, а також троє пасажирів «Skoda Octavia» – двоє дітей віком 7 та 10 років та 43-річна жінка. Зараз медики встановлюють їм діагнози.

Нагадаємо, що станом на 12:35 патрульні організували реверсний рух на ділянці ДТП.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!