Шестеро осіб травмувалися внаслідок ДТП між «швидкою» та легковою автівкою у Львові

1432 0
ДТП трапилась увечері 1 січня на вул. Кульпарківській.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Вчора, 1 січня, о 17:30 на вул. Кульпарківській трапилась ДТП між легковою автівкою та каретою «швидкої». Внаслідок цього шестеро осіб отримали ушкодження. Про це повідомила поліція Львівської області.

«Відбулося зіткнення карети швидкої допомоги марки «Citroen Jumper», яка рухалась із увімкненими проблисковими маячками синього кольору, під керуванням 60-річного жителя Дрогобича, та автомобіля «Skoda Осtavia», яким керувала 28-річна львів’янка», – вказують правоохоронці. 

Тілесні ушкодження отримали та були госпіталізовані лікарка «швидкої» – 51-річна жителька Дрогобича, фельдшер карети швидкої допомоги – 48-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району, пацієнтка – 84-річна жителька Дрогобича та пасажир «швидкої» – 50-річний мешканець Дрогобича.

Читайте також: Де на Львівщині запрацюють камери фіксації порушень ПДР

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що нещодавно увечері у Львові сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульних Skoda Rapid та Audi A6.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!