У Львові Шевченківський гай запрошує школярів на літні канікули

1064 0
Щодня з 5 до 9 червня діти проводитимуть час на свіжому повітрі.
Фото: Шевченківський гай

Фото: Шевченківський гай

Музей народної архітектури та побуту ім. К. Шептицького запрошує школярів віком від 6 до 10 років на літні канікули. Щодня з 5 до 9 червня діти проводитимуть час на свіжому повітрі без ґаджетів, слухатимуть максимум цікавих історій, знайомитимуться з українськими традиціями і музеєм. Про це повідомили на сайті музею.

Кожного дня на малечу чекає захоплива програма:

  • цікаві майстер-класи (народна іграшка, народна кухня, розпис кахлів, мащення долівки);

  • командні завдання та народні ігри;

  • інтерактивні розваги;

  • годування тваринок;

  • веселе спілкування на свіжому повітрі;

  • смачне і корисне харчування.

Вартість: 4000 грн (для дітей пільгових категорій 3500 грн). Якщо придбаєте квитки до 1.06 (включно), то ціна – 3800 грн.
Реєстрація обов’язкова за посиланням. Контактний телефон: +380 99 719 2202.

Читайте також: Вступ до гімназій після 4 класу у Львові. Коли і які іспити складати

У вартість входить: супровід виховників, пізнавально-етнографічна програма та розваги, витратні матеріали до майстер-класів, музейні сувеніри, щоденне харчування (2 перекуси та 1 обід) і вхідні квитки.

Нагадаємо, департамент освіти і науки Львівської ОДА рекомендує органам управління освітою і навчальним закладам у громадах закінчити навчальний рік 30 червня. У Львові основною вимогою для завершення занять є відпрацьовані 175 навчальних днів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!