Шевченко, Сковорода, Українка – герої соціальної реклами. Фото

3504 0
З’явилася оригінальна соціальна реклама, яка закликає протидіяти корупції. Окрім креативного підходу, її творці використали авторитетність українських класиків.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Народний депутат Мустафа Найєм виклав на своїй facebook-сторінці соціальну рекламу по боротьбі з корупцією, що викликала неабиякий ажіотаж серед користувачів мережі. 

«Хлопці з Havas Worldwide Ukraine спільно з Transparency International і anticorruption.in.ua розробили відмінну соціальну рекламу по боротьбі з корупцією. Скоро борди у ваших містах», – написав Найєм.

За день допис перепостили майже 1000 людей, а в коментарях почали точитися суперечки. Хтось називає цю соціальну рекламу геніальною, інші стверждують, що витрати на такі проекти не на часі, а антикорупційний комітет «.. і за це отримав відкат».

Читайте також: Львівський відеоролик став призером на конкурсі соціальної реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!