Школам на Львівщині рекомендують перейти на дистанційне навчання

11593 0
Садочки працюватимуть у звичному режимі.
Photo by Feliphe Schiarolli on Unsplash

Photo by Feliphe Schiarolli on Unsplash

Закладам середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти рекомендували із 9 березня перейти на віддалений режим навчання. Таке рішення ухвалили на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Окрім цього, школярам рекомендують із 15 березня піти на канікули.

Дитячі садочки та спеціальні заклади освіти можуть продовжувати працювати у звичному режимі.

Читайте також: В Україні вкотре можуть повернути локдаун. За якої умови

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони. Відповідно до оновлень, Львівська область опинилася у «помаранчевій» зоні епіднебезпеки. До цього вона перебувала у «жовтій» зоні.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, в Україні розпочалася третя хвиля коронавірусу. В уряді анонсують можливе запровадження жорсткого карантину (локдауну), якщо більшість областей опиняться у «червоній» зоні. 

За минулу добу із діагнозом Covid-19 в області госпіталізували 188 осіб. Коронавірусну інфекцію методом ПЛР підтвердили у 646 людей. У лікарнях області перебувають 1690 пацієнтів із коронавірусною інфекцією.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!