Школу на Малоголосківській побудують на місці інкубаторної станції

2887 0
ТОВ «Лев Девелопмент» погодилося на заміну ділянки.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Школу на вулиці Малоголосковській побудуть на місці інкубаторної станції. ТОВ «Лев Девелопмент» погодилося на заміну земельної ділянки. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

«Ми повертаємо ситуацію до попереднього стану, коли на території так званої "Інкубаторної станції" було передбачене будівництво школи. І це серед іншого буде відображено у комплексних змінах до зонінгу мікрорайону «Під Голоско», – повідомив Любомир Зубач.

Читайте також: У районі Під Голоском виділили три земельні ділянки під заклади

Як пояснив у коментарі Тvoemisto.tv Любомир Зубач, ділянка на заміну позначена на карті цифрою 1. Конкретна площа буде залежати від експертної оцінки земельних ділянок. Школу мають повернути на попереднє місце, як це було у первинному детальному плані, на ділянку під номером 2, територію так званої інкубаторної станції.

На першій ділянці доволі складний рельєф, щоб будувати там школу. Мешканці також хотіли, щоб школа була саме на другій ділянці.

Нагадаємо, що 24 липня депутати ЛМР виділили три земельні ділянки у районі Під Голоском для облаштування закладів освіти. У районі має бути 7 дитячих садків та три школи.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!