Школи Львова у разі надзвичайних ситуацій стануть пунктами обігріву

1074 0
Відповідно, у цей період навчального процесу у школах не буде, діти навчатимуться дистанційно.
Photo by Spencer Backman on Unsplash

Photo by Spencer Backman on Unsplash

Для 95% шкіл Львова закупили генератори та «буржуйки», тобто металеві печі, а тому у випадку надзвичайних ситуацій ці навчальні заклади використовуватимуть для роботи пунктів обігріву. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк. 

«У випадку критичної ситуації в місті, коли не буде світла та опалення, це буде місце, де люди зможуть зігрітися», – каже він.

Читайте також: Як кожному підготуватися до опалювального сезону. Поради експерта

Є лише кілька шкіл, де технічно встановити їх немає можливості. І, за словами головного освітянина Львова, відповідно, у цей період навчального процесу у школах не буде, діти навчатимуться дистанційно.

«Буржуйки» у школах встановили переважно в укриттях, підвалах. Кожну піч перед встановленням тестували. Наразі використовувала її лише одна школа, коли були проблеми із електроенергією», – додає посадовець. 

Нагадаємо, що у Залізничному районі Львова є можливість облаштувати пункти обігріву у церквах, торгових центрах, а також під такі пункти обладнають приміщення колишніх підвальних котелень.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!