Школярі створили герб Львова на 3D-принтері

2898 0
У Львові школярі створили 3D модель гербу міста, який вони самостійно розробили та роздрукували. Представлять його на святкуванні Дня міста.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Проект 3D гербу Львова школярі зробили в рамках квітневого модуля навчального проекту Scolar. Там вони 5 тижнів вивчали основи м'яких навичок (генерація ідей, визначення пріоритетів та планування проекту, навички роботи в команді та вміння презентувати себе та свої ідеї ) та ознайомились із можливостями 3D моделювання та друку на 3D принтері.

Читайте також: Роздрукуй майбутнє: як і де працюють 3D-принтери у Львові

Окрім того підлітки працювали над втіленням проекту до 760-ліття заснування міста під назвою «Ми закохані у Львів». 7 травня о 12:00 год. на площі перед Оперним театром, разом з презентаціями своїх проектів, школярі вручать його очільникам міста під час святкувань Дня міста Львова.

Читайте також: Куди піти на День міста у Львові. Програма заходів

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!