«Сховай телефон»: львівські патрульні наносять попередження для пішоходів на тротуарах. Фото

3128 0
Надписи перед пішохідними переходами продовжать наносити впродовж декількох місяців. Особливу увагу будуть звертати на пішохідні переходи поблизу шкіл.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові стартувала акція «Відповідальний пішохід», під час якої патрульні наносять перед пішохідними переходами написи, що закликають звернути увагу на правила дорожнього руху. Про це повідомляють у Патрульній поліції Львівщини.

Читайте також: Поліція Львова запустила мобільний додаток My Pol

На тротуарах перед пішохідними переходами патрульні, спільно з учнями школи, за допомогою трафаретів, нанесли попереджувальні надписи «Візьми дитину за руку», «Зніми навушники», «Сховай телефон», «Подивися праворуч», аби закликати пішоходів бути уважними на дорозі.

Сьогодні акцію розпочали з перехрестя вулиць Княгині Ольги та Володимира Великого. Надписи продовжать наносити впродовж декількох місяців. Особливу увагу будуть звертати на пішохідні переходи поблизу шкіл.

Читайте також: За який час прибуває на виклик патрульна поліція у Львові

Патрульні закликають львів’ян також долучитися до акції, яку продовжать після покращення погоди.

Фото Патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!