Шпажистка зі Львова виграла міжнародний турнір у Харкові

1713 0
У Харкові відбувся традиційний вже 18-й міжнародний турнір з фехтування на шпагах пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Авербаха.
фото: www.popmech, www.ukrinform.ua, zik.ua

фото: www.popmech, www.ukrinform.ua, zik.ua

Турнір столиці Слобожанщини є етапом Кубка України та носить рейтинговий характер, тому зібрав усіх найсильніших вітчизняних майстрів цього виду зброї, а також гостей з-за кордону. У змаганнях жінок переможницею турніру стала вихованка Львівського училища фізичної культури, а нині студентка Львівського державного університету фізичної культури Ксенія Пантелєєва.

У фінальному поєдинку Ксеня з перевагою у два уколи перемогла вихованку тернопільської школи фехтування, а нині киянку Олену Кривицьку – 15:13.

На третьому місці ще одна вихованка ЛУФК та випускниця ЛДУФК  Анастасія Івченко, яка в півфіналі поступилася Пантелєєвій (13:15) та представниця Києва Фейбі Бежура. Остання, до речі, в чвертьфінальній дуелі перемогла олімпійську чемпіонку Лондона-2012 Яну Шемякіну – 15:12.

Нагадаємо, 27-28 листопада в Ізраїлі в залі «Маккабі Нес Ціона» відбувся міжнародний турнір з художньої гімнастики. Україну в ньому представляли одразу три львів’янки, які здобули одразу «весь арсенал» нагород.

Джерело: Zik.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!