Шпиталь Шептицького у Львові надає безкоштовні консультації для переселенців

2448 0
Переселенці зможуть підписати декларацію з сімейним лікарем.
Фото:Фотографії Старого Львова

Фото:Фотографії Старого Львова

Шпиталь імені Андрея Шептицького, який розташовано у Львові на вулиці Озаркевича, 4, пропонує безкоштовні медичні послуги спеціалістів для людей, які приїхали з інших областей України. Про це повідомляє пресслужба шпиталю. 

Зазначають, що безкоштовні консультації у шпиталі надають психологи, невролог, гінеколог та сімейний лікар/терапевт. Окрім цього, пропонують ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, органів малого тазу, молочних та щитоподібної залоз, суглобів, судин дуги аорти та м’яких тканин.

Читайте також: Чи зможуть переселенці у Львові придбати житло на пільгових умовах і що для цього потрібно

Повідомляється, що для внутрішньо переміщених осіб, що залишились на довгострокове проживання, доступне підписання декларації із сімейним лікарем. 

Прийом переселенців здійснюється лише за попереднім записом. Для цього потрібно зателефонувати: (032) 235 22 69, (063) 605 53 66, (068) 699 15 67, (066) 779 08 81.

Нагадаємо, що переселенці в Україні отримуватимуть по 2 тисячі гривень щомісяця. Виплати здійснюватимуть через Дію, на картку в банку. 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!