Швейцарська компанія інвестуватиме 250 млн євро у новий завод на Львівщині

43122 0
за умови успішного проходження всіх процедур, передбачених законом, новий завод може запрацювати у 2023-2024 роках.
Фото: swisskrono.com

Фото: swisskrono.com

Компанія «Свісс Кроно» готова інвестувати 250 мільйонів євро у новий завод на Львівщині. Із трьох заводів компанії, розташованих в Україні, один розміщений у м. Кам’янка-Бузька, і зараз компанія планує розширити виробництво саме тут. 

Представники компанії звернулися до місцевої громади щодо виділення земельної ділянки поруч вже з діючим заводом. Водночас голова Львівської ОДА Максим Козицький пообіцяв сприяти цього проєкту на всіх рівнях. Таку ж позицію висловила голова Львівської райдержадміністрації Христина Замула. 

Читайте також: Київська фірма хоче збудувати на Львівщині завод енергетичних напоїв

«Ми абсолютно «за» розширення виробництва, оскільки реалізація такого проєкту дозволить створити нові робочі місця, суттєво збільшити надходження до місцевих бюджетів», – цитує його пресслужба Львівської ОДА.

За словами керівника ТОВ «СВІСС КРОНО» Анджея Зайонса, за умови успішного проходження всіх процедур, передбачених законом, новий завод може запрацювати у 2023-2024 роках.

Додамо, що компанія входить до швейцарської групи Swiss Crono Group і займається виробництвом меблевих плит, ОСБ-плит, підлогового покриття, інтер’єрних матеріалів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!