«Схиблений імперіалізм рф має зазнати поразки», – Кулеба

1048 0
Міністр закордонних справ України закликав країни Великої сімку посилити санкції і поставляти більше зброї.
Міністр закордонних України Дмитро Кулеба

Міністр закордонних України Дмитро Кулеба

Міністр закордонних України Дмитро Кулеба після ракетних ударів по Києву, що поцілили у житловий будинок, закликав лідерів країн Великої сімки посилити санкції проти рф.

Читайте також: Семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів у будинку в Києві, у стабільному стані

«Ця семирічна дитина спокійно спала у Києві, коли російська крилата ракета поцілила у її будинок. Під ударами ще багато таких дітей по всій Україні. Саміт G7 має відреагувати новими санкціями проти Росії та більшими поставками важкого озброєння. Схиблений імперіалізм РФ має зазнати поразки», – написав він. 

Нагадаємо, вже офіційно відомо, що Британія, США, Канада і Японія заборонять імпорт золота з Російської Федерації.

Також нагадаємо, що у Німеччині почався саміт лідерів країн Великої сімки. На зустріч, що відбувається у замку Ельмау в баварських Альпах, прибули лідери США, Канади, Німеччини, Франції, Британії, Італії та Японії, пише Spiegel. Присутні також президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і президент Євроради Шарль Мішель як представники від ЄС. Крім того, для ширшого формату запрошені представники влади Індонезії, Індії, Сенегалу, Аргентини і ПАР. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!