Скільки коштуватимуть атракціони у львівському Парку культури цьогоріч

7737 0
Каруселі пройшли щорічне діагностичне експертне обстеження Західним експертно-технічним центром та Дежгірхімпромнаглядом у Львівській області та отримали дозвіл на експлуатацію.

«Запустили 12 каруселей, не відкрився цьогоріч лише «Вихор», який закрито на ремонт.  У зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію та зростанням вартості обслуговування атракціонів, вартість квитків цього року зросла: дитячі з 6 грн до 8 грн у будні та суботу і 10 грн у святкові дні та неділю, дорослі – з 10-15 грн до 15 грн у будні та суботу і 20 грн у святкові дні та неділю, «Автодром» - 20 грн у будні та суботу, 25 грн у святкові та неділю», - розповіла Христина Пархуць, адміністратор Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Читайте також: Велобарахолка та велойога: у Львові відбудеться Велофестиваль

Як повідомляє прес-служба ЛМР, цьогоріч були залучені художники, які оновили зовнішній вигляд атракціонів – розмалювали яскравими елементами «Сонечко», «Грибок», «Вальс», «Веселі гірки» та скульптуру лева і черепахи при вході у атракціонне містечко.

Фото: www.wz.lviv.ua, novyny.ostriv.in.ua,  dailylviv.com.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!