Скільки коштуватимуть квитки на 25-й Форум Видавців у Львові. Ціни

4547 0
Ціни на абонементи стартують від 15 грн для студентів та від 35 грн за один день.
фото: litcentr.in.ua

фото: litcentr.in.ua

Організатори 25-го «Форуму Видавців» у Львові оприлюднили вартість квитків на форум. Зокрема, відвідувачі можуть придбати одноденний разовий квиток, квиток на чотири дні, пільговий студентський, Квиток на «Ніч поезії та музики non-stop» та Book forum card.

Читайте також: Чим здивує ювілейний 25-й Форум видавців у Львові

За передплатою дешевші квитки можна купити до 27 серпня на сайті Форуму видавців. Безкоштовно потрапити на книжковий форум зможуть працівники закладів освіти та профільних управлінь міської та обласної влади за попередньою реєстрацією на сайті, працівники бібліотек, громадські активісти у галузі культури та освіти, автори, перекладачі та книговидавці. Крім цього, право на безкоштовний вхід на форум мають діти до 16 років, люди з інвалідністю, військовослужбовці, учасники АТО та пенсіонери.

Читайте також: Президентка «Форум Видавців» Олександра Коваль стала директоркою Інституту книги

Нагадаємо, ювілейний  25-й «Форум Видавців» відбудеться з 19 по 23 вересня у Львові. Його цьогорічною фокусною темою буде «Ринок Свободи»: критерії визначення ціни на свободу, спекуляції поняттям свободи в пропаганді та уявлення про свободу загалом. Спеціальними гостями книжкового ярмарку стануть дві відомі американські історикині – дослідниця Східної Європи Марсі Шор та редакторка The Economist та лауреатка Пулітцерівської премії Енн Епплбаум.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!