Скільки людей живе на Львівщині

5738 0
Кількість жінок у Львівській області переважає кількість чоловіків.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

За даними оприлюдненої сьогодні міністром кабміну Дмитром Дубілетом оцінки кількості наявного в Україні населення, у Львівській області живе трохи більше двох мільйонів людей. Презентацію оцінки Дмитро Дубілет виклав у своєму телеграм-каналі.

За оприлюдненими даними, на Львівщині живуть 2 млн 290,1 тис. людей, з яких 1 млн 205,1 тис. жінок і 1 млн 85 тис. чоловіків.

Читайте також: Чому українці їдуть працювати за кордон і що буде за два роки

Нагадаємо, усього в Україні за комбінованою методикою нарахували 37 млн 289 тис. людей, з яких 20,01 млн – жінки, а 17,28 млн – чоловіки.

Додамо, у бюджеті на 2020 рік на проведення повноцінного перепису населення в Україні закладено 3,4 млрд грн. Утім, Дмитро Дубілет зазначає, що остаточного рішення про те, чи проводити перепис, наразі немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!