Скульптури «ожили». На фасаді львівської Ратуші показали 3D-мапінг до 100-ліття Дзиндри. Фото

1373 0
Світлове шоу створили до 100-ліття з дня народження відомого у світі скульптора і графіка Михайла Дзиндри.

На фасаді львівської Ратуші показали креативний 3D-мапінг скульптур всесвітньо відомого скульптора і графіка Михайла Дзиндри. Світлове шоу створили з нагоди відзначення 100-ліття з дня народження митця. Через це на площі Ринок вимкнули освітлення та призупинили рух трамваїв.

Нагадаємо, що 3D-мапінг створили управління культури Львова та студія креативного виробництва Kurbas Production. Під час світлового шоу на Ратуші транслювали зображення робіт митця.

Михайло Дзиндра – всесвітньо відомий український скульптор, графік та архітектор. Він народився на Львівщині, у 50-х роках виїхав з родиною у США, де мав успішну мистецьку кар’єру, працював з О.Архипенком. Згодом купив у Флориді земельну ділянку під створення музею сучасного мистецтва. Однак, після проголошення незалежності у 1991 році вирішив повернутися на батьківщину і забирає із собою майже всі свої модерні стичні скульптури. У 2005 році у Брюховичах був відкритий Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри. Твоє Місто побувало у цьому музеї, читайте наш репортаж з цієї поїздки.

Як відбувалося світлове шоу, дивіться у відеотрансляції Tvoemisto.tv.

Фото і відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!