SkyUp наразі не літатиме зі Львова у Дубай

1405 0
В авіакомпанії кажуть, що польотну програму скасували, бо попит на напрямок знижений.
Фото: У відпустку

Фото: У відпустку

SkyUp Airlines не літатиме у Дубай зі Львова у період зимової навігації 2020-2021 років. Квитки на ці напрямки зникли з системи бронювання української авіакомпанії. Про це повідомляє lowcost.ua.

Ще у понеділок квитки на рейси з регіонів України в ОАЕ були доступними з ціною від €126 за переліт в один бік та із запланованим стартом польотів 23 грудня.

Читайте також: SkyUp відкрив продаж квитків зі Львова до Стамбула

«Непевність українців через нові правила подорожування впливає на їхнє бажання літати, тож ми спостерігаємо, що попит на деякі напрямки залишається зниженим. У зв’язку з цим, ми скасовуємо польотну програму за напрямком Львів – Дубай – Львів та Харків – Дубай – Харків на анонсований період до кінця зимової навігації», – повідомили у прес-службі авіакомпанії.

Нагадаємо, що з 19 червня Львівський аеропорт уперше за час карантину почав приймати регулярні авіарейси. Дубай відкрився для туристів із 7 липня, однак для подорожі туди необхідно робити два ПЛР-тести: один в Україні та один після прильоту в ОАЕ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!