SkyUp відновив рейси з львівського аеропорту

7585 0
Сьогодні відкрили рейси до Одеси, а завтра літак вирушить до Херсона.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Український лоукостер SkyUp почав літати зі Львова до курортних Одеси та Херсона. Перший рейс до Одеси виконали сьогодні, 3 липня, а на завтра, 4 липня літак полетить до Херсона.

Польоти в Херсон будуть тричі на тиждень – у понеділок, четвер і суботу з вильотом зі Львова о 15:55 та прибуттям в Херсоном о 17:20. У зворотному напрямку виліт буде о 18:20 з прибуттям у Львів о 19:50. Вартість квитків стартує від 501 гривні в одну сторону.

В Одесу рейси виконуватимуть щовівторка і щоп'ятниці з вильотом зі Львова о 16:50 і прибуттям в Одесу о 17:50. З Одеси літак вилітатиме о 18:50 та прибуватиме до Львова о 19:50. Вартість квитків також стартує від 501 грн в одну сторону.

Додамо, що SkyUp планував літати зі Львова також до Києва та Харкова, але через збитковість скасував заплановані рейси до вересня.

Нагадаємо, що з 19 червня Львівський аеропорт уперше за час карантину почав приймати регулярні авіарейси. Призупинили всі авіарейси зі Львова 24 березня через пандемію коронавірусу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!