SkyUp вирішив не відкривати анонсований маршрут зі Львова до Запоріжжя

1083 0
Польоти повинні були початися з 29 травня, а квитки продавали від 700 грн.
Фото: SkyUp

Фото: SkyUp

Лоукостер SkyUp вирішив не відкривати раніше анонсований маршрут Запоріжжя – Львів. Польоти повинні були початися з 29 травня, а квитки продавали від 700 грн, що було дешевше, аніж проїзд в купе фірмового поїзда. Про це повідомляє avianews.com.

В авіакомпанії заявили, що тим клієнтам, які бронювали квитки на сайті SkyUp, зарахували кошти на особистий баланс пасажира. Їх можна використовувати для того, аби придбати нові, або ж вивести на банківську карту.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

Тим, хто купив квиток через агентство, необхідно звернутися за місцем оформлення бронювання для того, щоби уточнити можливість повернення коштів.

Як пояснюють на сайті avianews.com, усе більше країн світу відкриваються для українських туристів. Тільки за останні місяці туристичні поїздки стали можливі в Грецію, Грузію і на Кіпр. Популярність Туреччини зараз збільшується за рахунок скасування з 15 травня ПЛР-тестів.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

В умовах, коли кількість літаків обмежена, українським авіакомпаніям вигідніше направити авіалайнери для роботи в високий сезон на найбільш прибуткових міжнародних маршрутах, а не змагатися з залізницею і продавати дешеві авіаквитки собі в збиток.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!