SkyUp скасував рейси зі Львова до Києва і Харкова

1911 0
Якщо вже придбали квитки на ці рейси, то отримаєте відшкодування вартості автоматично.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Із 5 липня 2020 року із комерційних причин український лоукостер SkyUp скасовує перельоти між Львовом, Києвом і Харковом, Про це повідомляє пресслужба SkyUp Airlines.

«Ми працюємо за лоукост-моделлю і можемо забезпечувати лише певний відсоток квитків за такою ціною. Адже податок, що входить до складу вартості, суттєво збільшує собівартість рейсу. А коли в системі залишаються дорожчі квитки, попит на рейс знижується. Відповідно, завантаженість рейсу зменшується. Окрім цього, на готовність подорожувати впливають карантинні обмеження», – кажуть у компанії.

Читайте також: Коли в Україні відновлять внутрішні та міжнародні авіарейси

Запустити рейси зі Львова до Києва та Харкова обіцяють із 15 вересня, замість анонсованого 5 і 6 липня.

Якщо придбали квитки на ці рейси, то отримаєте відшкодування вартості автоматично на банківську карту. Також вам відправлять на електронну пошту промокод на 10% знижки на наступну покупку квитків.

Нагадаємо, що з 19 червня Львівський аеропорт уперше за час карантину почав приймати регулярні авіарейси. Наразі з аеропорту літають авіакомпанії WizzAir та «Роза вітрів». Призупинили всі авіарейси зі Львова 24 березня через пандемію коронавірусу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!