Україна

Служба безпеки закликала у період Великодня обмежити відвідування масових заходів

855 0
Окупанти використовують великий арсенал заходів підривної діяльності проти України.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО/ІВАН СТАНІСЛАВСЬКИЙ

ФОТО: ТВОЄ МІСТО/ІВАН СТАНІСЛАВСЬКИЙ

Служба безпеки продовжує викривати спроби росії розхитати суспільно-політичну обстановку в Україні в умовах війни. Для реалізації злочинних намірів окупанти використовують великий арсенал заходів підривної діяльності проти нашої держави. Відтак Служба безпеки закликає громадян напередодні та у період відзначення Великодня обмежити відвідування масових заходів. Про це повідомили на сторінці СБУ. 

За інформацією служби, наприклад, ворог постійно залучає власну агентуру для вчинення провокацій у різних сферах громадського життя, зокрема у міжконфесійних відносинах. Метою таких дій окупантів є створення штучних конфліктних ситуацій серед представників релігійних громад для дестабілізації внутрішньої обстановки всередині України.

Також агресор активно залучає своїх поплічників для коригування ворожого вогню по цивільній інфраструктурі нашої держави. Серед потенційних цілей – місця масового перебування людей.

Відтак Служба безпеки закликає громадян напередодні та у період відзначення Великодня:

  • обмежити відвідування масових заходів;

  • не піддаватися на можливі провокації чи підбурювання до незаконних дій;

  • дотримуватися комендантської години, встановленої для вашого регіону;

  • не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а під час неї перебувати в укриттях;

  • повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети та осіб, які можуть влаштовувати провокації чи становити потенційну загрозу.

Читайте також: Як у Львові святкуватимуть Великдень-2024 

Нагадуємо, що в СБУ працює спеціальна гаряча лінія 0-800-501-482, а також відповідна електронна пошта: [email protected]

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!