Сміття зі Львова приймають чотири міста області

4999 0
Щоби вивезти з міста накопичені відходи, потрібно до трьох тижнів.
Фото ілюстративне. Джерело: asapwastelogistics.co.uk

Фото ілюстративне. Джерело: asapwastelogistics.co.uk

Станом на сьогодні сміття зі Львова приймають Новояворівськ, Буськ і Червоноград, повідомив журналістам міський голова Львова Андрій Садовий. За його словами, від сьогодні до цього переліку долучився Стрий. Крім того, мер Львова висловив сподівання, що сьогодні аналогічне рішення ухвалить Миколаїв.

Водночас, він підкреслив, що для приведення ситуації з відходами у Львові до норми треба відкрити полігони у Західній та Центральній Україні. Він прогнозує, що потрібно 2-3 тижні, щоб вивезти накопичене сміття зі Львова.

Читайте також: До Львова їде сміттєва комісія з Кабміну

Нагадаємо,сьогодні в обласній адміністрації віце-прем’єр Геннадій Зубко проведе засідання комісії Мінекології та ДСНС з приводу ситуації з вивезенням твердих побутових відходів зі Львова. Міська влада  зверталося до центральної влади з проханням ввести у Львові режим надзвичайної екологічної ситуації, однак вчора в.о.міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що поки не бачить підстав для такого кроку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!