Смугу громадського транспорту на Липинського тимчасово ліквідували

2626 0
Знаки виділеної смуги мають ліквідувати до 18 травня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Виділену смугу громадського транспорту на вулиці Липинського у Львові тимчасово ліквідують. Про це Tvoemisto.tv повідомив член міської комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін.

Шевченківська районна адміністрація має демонтувати знаки до 18 травня та ліквідувати дорожню розмітку.

«Комісія ухвалила рішення призупинити використання окремої смуги для громадського транспорту на вулиці Липинського. Надалі буде напрацювання, чи доцільно чи не доцільно там її залишати», – каже Володимир Харчихін.

Зазначимо, що днями на реконструкцію закрили частину вулиці Богдана Хмельницького, що спровокувало значні затори на Липинського та прилеглих і скарги львів’ян на них.

Читайте також: Громадський транспорт у заторі нікому не треба Або навіщо Львову виділені смуги

Нагадаємо, що виділені смуги на вулиці Липинського облаштували у березні. Міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила виділені смуги на Липинського й Чорновола ще в жовтні торік. Патрульна поліція Львівщини також затвердила нові знаки, що повідомлятимуть водіїв із прилеглих вулиць про виїзд на виділену смугу.

Христина Гоголь

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!