Лисичка, Лілі та їхні друзі-песики шукають господарів. Фото

3007 0
Познайомитися з чотирилапими можна щодня з 8:00 до 18:00.
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

Львів'ян закликають прихистити 5 песиків, які наразі перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомило на своїй сторінці у Фейсбуку.

Познайомитися з чотирилапими можна щодня з 8:00 до 18:00 за адресою: вул. Промислова, 56. 

Лисичка

Це Лисичка, їй 2 роки. Маленька, контактна, спокійна та добра собачка, яка схожа на благородну лісову красуню. Її ще зовсім маленьким цуценям, залишили біля магазинів, але їй вдалося вижити.

Мауглі

Надзвичайно добрий та контактний собака з мудрим поглядом. До того як потрапити в ЛКП він жив на ринку, його доглядальниками були асоціальні люди, які практично його не годували та не могли прихистити його у негоду.

Наміб

Це собака Наміб, якій 3 роки. Вона потрапила до ЛКП з вулиці. Спочатку собака була наляканою та голодною. Здавалося, що вона боялася людей, і можливо хтось колись кривдив та ображав її.

Глорія

Глорія - справжнє сонечко серед дівчаток. З нею неможливо не посміхнутися, адже вона дуже позитивна та енергійна. Собака середнього розміру, схожа на метиса лайки.

Лілі

Лілі 1 рочок. Собачка прибилася на гаражі, там де їли інші бродячі тварини. Лілі була налякана, зневоднена та голодна, але в ЛКП вона почала їсти і добре почуватися. Собачка по характеру добра, спокійна та контактна, дуже доброзичлива до людей.

Забронювати песика та домовитись про знайомство з ним можна на сайті ЛКП «Лев».

Наталія Вареник

Фото: ЛКП «Лев»

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!