Львів'ян кличуть на перший День відкритих дверей у Ботанічному саду

9461 2
Львів'ян кличуть на перший у 2018-му році День відкритих дверей у Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка.
Фото: Оля Василець

Фото: Оля Василець

Сьогодні, 15 квітня, з 14:00 до 18:00 у Ботанічному саду ЛНУ імені Івана Франка відбудеться перший у цьому році день відкритих дверей. Про це повідомляють на офіційній сторінці ботанічного саду у Facebook.

«Цьогорічна весна вже прокинулась, розкинула рясно первоцвіти, повипускала бруньки з першими листочками і цвітом, залила все ароматами і лиш чекає зачарованих поглядів. Цієї неділі ми запрошуємо Вас на перший День відкритих дверей. Спробуйте на галявинах віднайти печіночницю, ряст, медунку, зірочки, пшінку та анемони, покажіть дітям, як розквітають рододендрони, перші магнолії та форзиція», – пишуть організатори.

Читайте також: Селфі з рододендроном. Фоторепортаж із Львівського ботанічного саду

Ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка розташований за адресою м. Львів, вул. Черемшини, 44.


Читайте також:
15 Квітня, 2018 21:02
ольга людей тьма , дивитись взагалі немає на що, деколи в приватних садибах можна побачити в рази більше гарних і доглянутих клумб з квітами...
В закритий парник до кактусів і пальм взагалі не запускають.
15 Квітня, 2018 19:01
Мар'ян Жесть. Відклик з СССР! Ви зайдіть в ботанічний на пару годин і сваліть. Чого з 9 ранку до 9 вечора не зробити або взагалі всі вихідні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!