Сьогодні прогнозують густий туман, а на Різдво – дощ. Якою буде погода цього тижня

1342 0
Упродовж 6–7 січня буде хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ та мокрий сніг.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

У Львові та області вночі 4 січня на дорогах ожеледиця. Головне управління ДСНС України у Львівській області передає штормове попередження. Тим часом синоптики кажуть, що буде туман. Вночі та в першій половині дня 4 січня буде туман видимістю 200-500м.

Читайте також: Вночі на Закарпатті сейсмологи зафіксували землетрус

4 січня синоптики Львівського Гідрометцентру обіцяють хмарну погоду з проясненнями та без істотних опадів. Вночі на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7–12 м/с. Температура вночі від 2 градуси морозу до 3градусів тепла, вдень 3–8 градусів тепла.

5 січня – хмарно з проясненнями, часом дощ та мокрий сніг. Вітер південно-східний, 9–14 м/с. Температура впродовж доби 1–6 градусів тепла.

Упродовж 6–7 січня також буде хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5–10 м/с. Температура вночі 6 січня від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, 7 січня від 4 градусів морозу до 1 градусу тепла; вдень 1–6 градусів тепла.

Додамо, пішоходів та водіїв закликають зважати на погодні умови та бути обережними під час руху. Зокрема, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари. Пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!