Київ розпочинає опалювальний сезон для лікарень, садків та шкіл

855 0
Що стосується житлових будинків, то міська влада орієнтуватиметься на погодні умови.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У столиці розпочинають опалювальний сезон для закладів соціальної сфери – лікарень, шкіл, садків та інших установ сфери. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«Київ розпочинає опалювальний сезон для закладів соціальної сфери – столичних лікарень, шкіл, дитсадків та інших установ сфери. Таке рішення сьогодні ухвалила Рада оборони міста. Підключатимуть об’єкти до тепла індивідуально – за заявками їх керівників. Керівники цих закладів самостійно визначатимуть доцільність чи поки недоцільність увімкнення тепла. Щоб, з одного боку, забезпечити комфорт перебування в приміщеннях, а з іншого – не витрачати дарма тепло», – пояснив він. 

Читайте також: Киянам дали поради, як не перезавантажити електросистеми у своїх квартирах. Інфографіка

За словами Кличка, більшість закладів соціальної інфраструктури оснащені індивідуальними тепловими пунктами, що дозволяють регулювати постачання тепла та максимально ефективно використовувати енергоносії. 

Що стосується житлових будинків, то, додав мер Києва, міська влада орієнтуватиметься на погодні умови, аби рішення про початок підключення тепла було виваженим та раціональним.

Нагадаємо, вирішальним фактором для початку опалювального сезону у Києві будуть погодні умови, а температура в приміщеннях відповідатиме нормативам, тобто буде не нижчою за 18 градусів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!