Сьогодні Львівщина прощається з Героєм, який зник безвісти в березні 2022 року

2492 0
Напередодні тіло воїна ідентифікували серед загиблих.

Сьогодні, 25 лютого, Львівщина прощається із захисником Юрієм Каплетою з міста Сокаль. Він під час повномасштабної війни обороняв Батьківщину у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Юрія нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У березні 2022 року зник безвісти поблизу міста Рубіжне на Луганщині. Напередодні його тіло ідентифікували серед загиблих. Воїну було 35 років.

Читайте також: На війні з окупантами загинув працівник «Львівобленерго»

Нагадаємо, на війні з російськими окупантами загинув захисник із Львівщини Петро Лопатовський. Йому було 40 років. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!