Сьогодні понад 300 абонентів на Львівщині будуть без газу

4148 0
Після завершення робіт газопостачання буде повністю відновлено.
ФОТО УМОВНЕ

ФОТО УМОВНЕ

У п’ятницю, 31 травня, понад 300 абонентів Львівської області залишаться без газу. Про це повідомила Львівська філія «Газмережі».

Пустомитівське УЕГГ Львівської філії «Газмережі» проводитиме роботи на газопроводі низького тиску у селі Криниця. Тому газопостачання тимчасово припинять для 343 абонентів села.

Відключення розпочнеться о 09:00 і триватиме до завершення ремонтних робіт, орієнтовно до 15:00. Газовики закликають споживачів перекрити робочі та контрольні крани і бути вдома під час відновлення подачі газу. Після завершення робіт газопостачання буде повністю відновлено.

Нагадаємо, що у Львові почали відновлювати подачу гарячої води до житлових будинків після гідравлічних випробувань. Уже відновили гарячу воду мешканцям Залізничного району. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!