Сьогодні Ryanair відкриває рейси до Лондона. Розклад

2685 0
Авіарейси виконуватимуть тричі на тиждень.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні, 2 листопада, зі Львова вилетить перший літак Ryanair літак до Лондона. Авіарейси літатимуть у понеділок, п’ятницю та неділю.

З Лондона літак вирушатиме о 6:45 і об 11:25 прибуватиме до Львова. Зі Львова рейс відправлятиметься о 12:00, а о 12:45 за місцевим часом приземлятиметься у аеропорту британської столиці.

Читайте також: Скільки багажу можна перевезти літаком безкоштовно. Інфографіка

Ціни на квитки в одну сторону стартують від 5.99 євро, є квитки за 7.99 і 9.99 євро. Середня ціна в одну сторону становить 20-40 євро за квиток, але в окремі дні може сягати і 211 євро за квиток.

Нагадаємо, що 23 березня Ryanair офіційно вдруге вийшов на український ринок, а у серпні цього року — змінив правила перевезення ручної поклажі у салоні літака. 30 жовтня зі Львова полетів перший літак до Кракова, наступного дня — до Варшави, Меммінгена та Дюсельдорфа. Загалом за тиждень зі Львова відкрили сім нових авіарейсів.

ТЕГИ: Ryanair Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!