Завтра Степан Сус вперше очолить літургію у Гарнізонному храмі як єпископ

3030 0
Літургія відбудеться об 11:00 у Гарнізонному храмі св. апостолів Петра і Павла.
фото: credo-ua.org

фото: credo-ua.org

Завтра, 26 січня, Степан Сус уперше очолить літургію у Гарнізонному храмі як єпископ. Про це повідомляє Духовна велич Львова. 

«Чекаю усіх Вас у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), де ми разом помолимось Святу Літургію та подякуємо Богові за все! Це буде моя перша Свята Літургія у Гарнізонному храмі як архієрея, тому ваша присутність та підтримка є дуже важливою», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Отець Степан Сус: Бог дивитиметься на вас як на людину з фотоапаратом і в шортах

Літургія відбудеться 26 січня об 11:00 у Гарнізонному храмі св. апостолів Петра  і Павла.

Нагадаємо, 15 листопада 2019 року у Ватикані було проголошено про те, що Синод Єпископів УГКЦ, отримавши попередню згоду від Папи, здійснив канонічне обрання отця Степана Суса, священника Львівської архиєпархії УГКЦ, єпископом Курії Києво-Галицького Верховного Архиєпископа.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!