Сьогодні синоптики прогнозують грозу. У комунальних службах Львова працюють чергові бригади

691 0
Вони оперативно реагуватимуть на надзвичайні ситуації.
Фото умовне

Фото умовне

Вчора, 23 червня, негода не спричинила великих аварійних ситуацій по місту. Було повалено 4 дерева, зафіксовано 3 звернення через забиту ливневу каналізацію та одне протікання даху. Про це повідомила заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк.

«Станом сьогодні на ранок електротранспорт курсує у звичному режимі. Вчора, через порив на лінії електромереж ПАТ «Львівобленерго», електротранспорт тимчасово не курсував. Значних підтоплень не було. Зокрема на вул. Торф’яна і вул. Сахарова вода добре стікала. Дерева, які впали - на вул. Величковського, 6 і Любінська, 101 у Львові, а також по одному у Дублянах і Брюховичах, комунальні служби ще вчора розкрижили, так що проїзду вони не заважають», – зазначила вона.

За її словами, з огляду на те, синоптики прогнозують грозу і на сьогодні, у всіх комунальних службах сьогодні працюють чергові бригади. У випадку надзвичайної ситуації, вони оперативно реагуватимуть.

Нагадаємо, що через негоду без електропостачання залишилися 269 населених пунктів на Львівщині. Станом на зараз повністю або частково без світла все ще 210 населених пунктів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!