Сьогодні у Львові прощатимуться з «піккардійцем» Іваном Вощиною

5960 0
Львів’ян запрошують провести в останню путь учасника гурту «Піккардійська терція» Івана Вощину, який у суботу, 6 вересня, помер після концерту в Луцьку.
фото: www.unian.ua, interplus.ua, www.day.kiev.ua , www.volynnews.com

фото: www.unian.ua, interplus.ua, www.day.kiev.ua , www.volynnews.com

Про це повідомили на офіційній faсebook-сторінці гурту. «Інформація для усіх, хто хотів би попрощатися з Іваном Вощиною:

- парастас відбудеться сьогодні, у неділю, 6 вересня, о 19:30 год. у львівській Церкві Вознесіння Господнього (Левандівка, вул. Широка, 81а);
- похорони відбудуться завтра, у понеділок, 7 вересня, 12:00  год. Служба пройде у Церкві Вознесіння Господнього на Левандівці.

Поховають Івана Вощину у селі Сокільники Пустомитівського району Львівської області», – написали колеги музиканта.

Читайте також: Помер учасник «Піккардійської терції». Фото з останнього виступу музиканта

Нагадаємо, у суботу, 5 вересня, одразу після виступу на відкритті оновленого стадіону «Авангард» в Луцьку помер перкусист гурту «Піккардійська терція» Іван Вощина. У чоловіка «схопило» серце: після виступу зайшов у гримерку, де музиканту стало зле. Медикам «швидкої допомоги», які відразу прибули за викликом, не вдалося врятувати артиста. За словами представника оргкомітету концерту Катерини Дулапчій, попередня причина смерті – тромб, що відірвався. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!