У Львові проспект Свободи повністю відкрили після ремонту

2676 0
Сьогодні, 22 жовтня, у Львові відкрили для проїзду частину проспекту Свободи від вулиці Коперника до вулиці Вороного. Таким чином, увесь проспект відновили після ремонту. Про це Tvoemisto.tv розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Роман Заріцький.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

«Сьогодні зранку відкрили проїзд проспектом Свободи біля пам’ятника Міцкевичу: від вулиці Коперника до вулиці Вороного. Таким чином, рух транспорту проспектом Свободи відновлено повністю. Залишилась частина невиконаних робіт по ремонту тротуарів та велодоріжок біля пам’ятника Міцкевичу. Завершуємо роботи по опорах та реставрації декоративних тумб», –  каже Роман Заріцький. Першу ж ділянку проспекту Свободи відрізку від вулиці Гнатюка до вулиці Коперника відкрили для проїзду автівок 12 жовтня.

Нагадаємо, 1-го жовтня сесія міськради погодила зміни до переліку об’єктів, видатки на які цьогоріч проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова. Текстом ухвали додали 556 тисяч грн на реконструкцію проспекту Свободи. Начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства розповів, що кошти виділили під реалізацію договору у повному обсязі. Бо до сьогодні у бюджеті міста грошей не вистачало. Загалом на роботи реконструкції проспекту Свободи у Львові виділили 12 мільйонів 359 тисяч грн.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!