Сьогодні у Львові стартує міжнародний фестиваль театральної фотографії

1279 0
На виставці представлять світлини фотографів з 14-ти країн світу, а також українських фотомитців.
Фото: Kyle Head

Фото: Kyle Head

30 серпня у Львові у дворику Першого Театру розпочинається Міжнародний фестиваль театральної фотографії «Інтермедія». На виставці будуть представлені роботи фотографів з України, та ще 14-ти країн світу. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Відвідувачі експозиції зможуть побачити світлини українських митців зі Львова, Дніпра Києва, Житомира, Рівного та Кропивницького. Також унікальні кадри вистав театрів представлять з Мексики, США, Фінляндії, Польщі, Ірану, Шотландії, Філіппін, Бразилії, Чехії, Хорватії та ін.

На відкритті відбудеться імпровізована презентація вистав, які ставитимуть у прийдешньому театральному сезоні. Куратори та організатори фестивалю – львівські митці Сашко Балабай та Дарина Балабай.

Мета проєкту – дослідити та візуалізувати театральне дійство та велике різноманіття образів на сценах театрів різних країн світу.

Зазначимо, що з 2 до 17 вересня в мистецькому просторі Галереї Сценографії у Львові відбудеться низка заходів фестивалю «Інтермедія». Зокрема:

  • фотовиставка
  • творчі зустрічі з кураторами виставки, сценографами, художниками, режисерами, акторами, воркшопи з театральної фотографії.
Партнерами проекту є Перший Театр та Галерея Сценографії.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!