Сьогодні у Львові пройде матч Збірної України. Де дивитися

1864 0
Початок матчу о 21:45.
Фото: Футбол 24

Фото: Футбол 24

Сьогодні, 12 жовтня, на «Арені Львів» відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу-2022 з футболу між збірними України та Боснії і Герцеговини.

Футболісти української збірної ще вчора приїхали до Львова і вже навіть встигли прогулятися місто та Стрийським парком.

Початок сьогоднішнього матчу розпочнеться о 21:45. Для вболівальників, які хочуть потрапити на стадіон, встановили обмеження – впускатимуть тільки вакцинованих або ж тих, у кого буде негативний Covid-тест. Таке рішення прийняли на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС.

Запуск на Арену Львів розпочнеться о 18:45 год.

На стадіоні під час матчу вболівальники повинні перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот. При вході на стадіон кожна людина проходитиме температурний скринінг, також має показати документи, які посвідчують особу. Також, відповідно до вимог, встановлених у «жовтій» зоні, заповненість стадіону чи спортивної арени може бути не більше 2/3. Окрім цього, рішенням комісії під час футбольного матчу на стадіон впускатимуть вболівальників лише за наявності:

  • негативного результату тестування на Covid-19 методом ПЛР;
  • експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу не більш ніж за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує повний курс вакцинації.

 

Читайте також: Львів здобув першу перемогу у сезоні Української прем'єр-ліги

Через матч роботу громадського транспорту у Львові, який курсує в напрямку стадіону, продовжать до 01.00. Зокрема, йдеться про автобусні маршрути №3а, 9, 10, 25 та 40, а також тролейбусні маршрути №25 та №22. Крім того, після матчу від стадіону курсуватимуть два експрес-маршрути – до центру міста і на Сихів.

Від 23:30 з вул. Стрийської (перехрестя з вул. Сокільницькою) шатл-баси їхатимуть до пл. Петрушевича, а з вул. Вернадського (8-ма дорога) – до Центру Довженка на Сихові.

Крім того, як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, виїзд зі стадіону буде здійснюватись за певним алгоритмом.

Випуск із паркінгів P1.1, P1.2.P 1.3 P2,P4 відбуватимуться через вулицю Карла Мікльоша, виїхати на вулицю Стрийську можна буде лише здійснивши поворот праворуч. За потреби, водії зможуть розвернутися на перехресті вулиць Стрийська/Вернадського.

Виїзд на так звану «кільцеву», а саме трасу Київ – Чоп проводитиметься лише через один нижній виїзд і дозволятиметься поворот лише праворуч.

Розвернутися, водії зможуть на транспортній розв’язці. Верхній виїзд буде перекритим.

Регулюватимуть рух патрульні поліцейські Львівської області.

Окрім цього, матч Україна – Боснія і Герцеговина можна буде дивитися онлайн. Його покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1». Sport.ua також проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Україна – Боснія і Герцеговина.

Нагадаємо, що на матчі збірних України та Боснії і Герцеговини організатори очікують близько 20 тисяч вболівальників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!