Сьогодні у Львові відбудеться вечір пам'яті Любомира Гузара

1569 0
Вечір пам'яті проведуть у Архикатедральному соборі святого Юра.
Фото: Любомир Гузар

Фото: Любомир Гузар

Сьогодні, 25 лютого, о 17:00 в Архикатедральному соборі Святого Юра проведуть вечір пам'яті приурочений 90 – літтю з Дня уродин Блаженнішого Патріарха Любомира Гузара. 

Джерело: Архикатедральний собор святого Юра

Вечір пам’яті відбудеться за участі народної артистки України Ніни Матвієнко, народного артиста України Павла Дворського, народного артиста України Олега Лихача, заслуженої артистки України Ірини Грех, Софії Федини та багатьох інших. Львів'ян закликають долучитися до вшанування пам'яті Блаженнішого Патріарха Любомира Гузара.

Нагадаємо, що Блаженніший Любомир Гузар був моральним авторитетом для українців і хоча він відійшов від нас у 2017 році, його цитати та вислови залишаються актуальними як ніколи. Тvoemisto.tv зібрало підбірку тез, чого він нас навчав. Детальніше за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!