Сьогодні у Львові відкриють офіс мусульманської громади

2500 1
У Львові за підтримки переселенців з Криму відкриється релігійний центр. Відкриття офісу мусульманської громади Львова «Іхсан» відбудеться 25 березня на проспекті Свободи.

«У цьому представництві пізніше зможуть співпрацювати мусульманські організації, сюди зможуть приходити всі, хто хоче більше дізнатися про ісламську культуру. Засновниками цієї громади є кримські татари-переселенці у Львові, для яких важливе збереження релігійної ідентичності кримських татар і кримськотатарської мови », - розповів сайту Крим.Реалії представник організації «Крим SОS» у Львові Алім Алієв.

Передбачається, що мусульмани зможуть приходити сюди для проведення релігійних обрядів, також тут проводитимуться курси арабської мови, кримські татари зможуть спілкуватися рідною мовою.

У відкритті офісу мусульманської громади Львова «Іхсан» візьмуть участь громадські організації «Крим SОS», «Кримська хвиля», «Кримський дім», а також Мусульманська громада Голландії «Хасен» та Київське земляцтво кримських татар.

Відкриття офісу мусульманської громади Львова «Іхсан» відбудеться 25 березня на проспекті Свободи о 16.00.

 

 


Читайте також:
25 Березня, 2015 09:05
Гмм Гм,і у Львові будуть вже вшановувти пророка, котрий у віці близько 50 років одружився з семилітньою дівчинкою. А коли їй виповнилося 9, зажив з нею статевим життям.
Самі мусульмани цього не заперечують.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!