Львів відзначає річницю початку Революції Гідності. Програма

1934 0
У Львові вшанують пам'ять полеглих героїв України спільними молитвами та мистецькими програмами.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Сьогодні, 21-го листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи та четвертої річниці початку Революції Гідності.

Об 11:30 у парку «Знесіння» відкриють пам’ятний знак на місці криївки головного командира УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича, а о 15:00 на Личаківському кладовищі вшанують полеглих героїв. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Львів у минулому і тепер: будинок Празького Банку. Раритетні фото

О 16:00 на проспекті Свободи проведуть екуменічну молитву за Україну та її захисників, громадське віче, а опісля відбудеться мистецький захід «Пісні-символи Майдану». Вкінці програми в небо запустять білі ліхтарики з ангелами.

Також День Гідності та Свободи відзначатимуть у школах Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

СЗШ №27 влаштовує заключний гала-концерт та нагородження переможців мистецького фестивалю «Пам’ятаймо про наших героїв, що за волю поклали безцінне життя!». 

Також, у всіх навчальних закладах відбудеться перший урок на тему: «Пізнай свободу! Захищай свободу! Твори свободу…».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!