Сьогодні у Львові закривають ще одну ділянку вулиці Шевченка

1519 0
Ремонтні роботи триватимуть на ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 20 вересня, з 8.00 год і до кінця року на ремонт закривають ще одну ділянку вул. Шевченка – від вул. Єрошенка до вул. Яцкова. Ремонтні роботи триватимуть на ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова. Про це повідомив заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.

Читайте також: Під час реконструкції вулиці Шевченка знайшли брилу європейського вододілу. Фотофакт

«З понеділка закриваємо ще одну невеличку ділянку дороги від вул. Єрошенка до вул. Яцкова, довжиною 250 м. На ділянці вул. Шевченка від вул. Залізничної до вул. Єрошенка вже закінчили роботи з заміни комунікацій та розпочинатимуть поверхневі роботи. Тож на ділянці до вул. Яцкова будуть відповідно приступати до робіт з заміни інженерних мереж. Таким чином поетапно рухатимемось до вул. Ярослава Мудрого», – пояснив Євген Калитич.

Нагадаємо, у червні цього року розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачає проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія «Онур», становить 186,6 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!